Foto's

Over Belek

Het hotel ligt op slechts 30 kilometer van Antalya Airport. Het hotel kan zorgen voor een shuttleservice van en naar het vliegveld. Het stadje Belek ligt op zes kilometer van het resort. In Belek kunt u veel soorten vermaak vinden. Zo is er een prachtige golfbaan te vinden. Verder is het hotel omringd door groen. Een prachtige oase met een heerlijk klimaat.

Als u op zoek bent naar een grote stad dan kunt u een uitstapje maken naar Antalya, veertig kilometer van het hotel. Antalya is een prachtige stad met een breed aanbod aan activiteiten. U kunt een van de vele historische monumenten of musea bezoeken, of het bruisende uitgaansleven ontdekken.

Als u liever dichter bij het hotel blijft zit u hier ook goed. Op een kilometer afstand van het hotel zit u bij het zee. Het hotel beschikt over zijn eigen privéstrand waar u gebruik kunt maken van de faciliteiten van het hotel of mee kunt doen aan een van de activiteiten op het strand. De Turkse Rivièra biedt een prachtig uitzicht met haar lichtblauwe zee en de hoge bergen landinwaarts.

Vergelijk Titanic Deluxe Belek bij 5 aanbieders Bekijk prijs